Autóbérlés kedvezményesen online

Airport

Larnaka Nemzetközi repülőtér

Larnaca reptér (Larnaca International Airport) Ciprus legnagyobb reptere kb. 5 km-re fekszik Larnaca városától. Larnaca reptér havonta kb. 800 repülőjáratot fogad és évente 5 millió utas veszi igénybe Ciprus legnagyobb repterét. Ezek a számok várhatóan növekedni fognak, mert a reptértől mintegy 50 km-re fekvő Ayia Napa üdülőhely egyre nagyobb népszerűségnek örvend az európai turisták körében.

A repteret 30 nemzetközi légitársaság és hasonló számú charter járat használja. Budapestről a Wizzair indít közvetlen járatot Larnaca Reptérre illetve az Aegean athéni átszállással.

Repülővel Larnakába

Repülővel Larnakába – Fotó: Pixabay

 Az új Larnaca repülőtér

Az új reptér és terminál 2008-ban készült el, felkészülve a várható forgalom növekedésre. Az új Larnaca reptér terminálon 67 check-in pult található és további kényelmi szolgáltatások, üzletek, Duty Free is elérhetőek az utasok számára.

Larnaca Reptér szolgáltatásai

Az igényeknek megfelelően több étterem, kávézó és bár található. A reptéren találunk még postát, bankot, ATM automatákat és pénzváltót is. Az éjel-nappal nyitvatartó autókölcsönző cégek pultjai a terminál épületében találhatóak, a taxik padig Larnaca reptér előtt várják az utasokat.

Larnaca Airport Business Center

Természetesen a VIP Business Lounge is megtalálható a terminál épületében. Swissport Executive Lounge üzemeltetője a Swissport.
Kapcsolat:
Swissport Executive Lounge
Tel: +357 24 008538
Fax: +357 24 008547
Email: lca.lounge@swissport.com

Larnaca repülővel

Larnaca repülővel – Fotó: Pixabay