Autóbérlés kedvezményesen online

Reptéri Transzfer

Reptéri Transzfer és taxi szolgáltatások Larnaca Reptérről

A Larnaca reptérről talán az egyik legolcsóbb megoldás az előre foglalt transzfer vagy éppen taxi szolgáltatás. Az előre foglalt taxi árai egyirányba:

Ayia Napa/Protaras: kb. €50
Larnaca belváros: kb. €20
Limassol: kb. €60
Paphos: kb. €130
Coral Bay: kb.€130

Az interneten foglalt taxi esetében a sofőr az érkezéskor vár minket és a kinyomtatott voucher-rel tudjuk igénybe venni a szolgáltatást, amit részben vagy egészben már előre ki is fizettünk.

A másik igazán takarékos mód a transzfer (shared transfer). Ez esetben az autót/minibuszt/buszt másokkal megosztva használjuk. Ilyenkor a busz megvár több utast is és úgy indul csak el a végállomás felé, ha már minden utas beszállt. Ezért megeshet, hogy várnunk kell az indulásra vagy éppen ránk várnak, hogy a buszhoz érkezzünk.

Az előre foglalt transzfer árai egyirányba:

Ayia Napa/Protaras: kb. €20/fő
Larnaca belváros: kb. €15/fő
Limassol: kb. €25/fő

Útban Ayia Napa, Limassol vagy éppen Protaras felé a busz az utasokat a szállodájuk előtt teszi le, ezért a menetidő kb. 90 perc. Ajánlatok és transzfer foglalás >>

Fontos megjegyezni, hogy a taxi bármilyen címre elvisz, míg a megosztott transzferrel csak szállodához tudunk utazni. Ha magánszállásra szeretne eljutni ilyen transzferrel, akkor egy közeli hotelt meg lehet adni ahová a busszal el lehet jutni. (nem szükséges a szállodában megszállni le és felszállás a hotel előtt)

Az előre foglaláshoz pl. a Shuttledirect szolgáltatásait tudja igénybe venni. A transzfer buszt a visszaigazolásban meghatározott találkozási pontnál kell keresni.